LONA'S

Recentebeoordeling


5 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lona's. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 20:02 Het eten was echt overheerlijk lekker. Wij hadden roti, bami, saté en nasi. Alles heel vers bereid bomvol smaak. Ik vind dit de beste van Purmerend en omstreken. Wij gaan zeker vaker bestellen!
3 mrt 2024 om 18:13 Heerlijk
2 mrt 2024 om 21:09 Heerlijk gegeten , beste roti van p'rend by far.
30 apr 2023 om 20:58 Echt lekkerste roti van Purmerend. Staat doordeweeks ook op wormerplein haal dan wel eens de barbecue kip en die is ook echt lekker. Altijd genieten met eten van lona’s
30 apr 2023 om 1:21 Allerlekkerste roti van Purmerend!!!
29 apr 2023 om 21:45 Ok
23 apr 2023 om 21:46 Kwam al jaren bij de kraam maar in het weekend ook thuisbezorgd nu is top!! Heerlijke roti. Heel snel bezorgd
23 apr 2023 om 20:24 Voor t eerst roti besteld echt helemaal top!! Van de rest van de menukaart waren we al fan. Voor ons de beste van Purmerend!!
23 apr 2023 om 0:05 Lona's ALTIJD HEERLIJKE eten kwam iets vroeger dan verwacht, ik liep nog met de hond. Bezorger belde, ik geen mobiel mee, stomstom. Eten bij lieve buren afgegeven en dit keurig gemeld. Perfect opgelost!
9 apr 2023 om 20:21 Eten was heerlijk
5 feb 2023 om 20:56 Het eten was koud en flink aan de prijs voor wat we hebben gehad jammer maar niet zo gauw een volgende keer!.
30 jan 2023 om 9:26 Heerlijk gegeten!!